Olen eläkeläinen Arvi Kekäläinen. Koulutukseltani olen Agrologi, MKT. Järvenpäässä olen asunut Sahankaaressa puolisoni Pirjon kanssa 16 vuotta. Hän on myös eläkeläinen. Lapset ovat lentäneet pesästä jo kauan sitten kukin omaan koloonsa. Eläkeläisenä pystyn itse priorisoimaan aikani käytön, joten seurakunnan asioihin perehtymiseen jää riittävästi aikaa. Teen vapaaehtoistyötä mm: Järvenpään seurakunnassa, Setlementti Louhelassa, Siskot- ja Simot ja Järvenpään Latu. Eläkeläisten lentopalloporukan vetäjänä olen, joka pelaa seurakuntakeskuksen liikuntahallissa 3-4 kertaa viikossa. Liikuntaa harrastan runsaasti mm: talvella hiihdän n. 2000 km, kesällä pyöräilen 3-4000 km. Mökilläni teen metsätöitä ns. risusavottaa ja pysytkarsintaa noin 60d kesässä, pilatesjumpassa käyn viikottain.

Toinen 4v. kausi on kirkkovaltuustossa ja kirkkoneuvostossa loppusuoralla, eli miltei 8v. luottamushenkilönä. Lisäksi olen kasvatusjohtokunnassa, maallikkomessuavaustajana olen toiminut 15v. ja olen yhden mussuavustajatiimin vetäjä. Minulla on ehtoollisenanto- oikeus. Miesten piirin tiimissä olen aktiivinen ja vedän 3-4 miesten iltaa vuodessa. Pääsiäisvaelluksessa olen ollut mukana monta vuotta, viimeiset kaksi vuotta sadanpäämiehenä. Seuraa tähteä- tapahtumassa joulukuun puolivälissä olen ollut puuronjakajana. Vapaaehtoisena arkunkantajana olen toiminut kolmisen vuotta. Joulunäytelmässä, Beetlehemin tähti olen paimen Simeon. Olen motivoitunut jatkamaan kirkkovaltuutettuna seuraavalle 4v. kaudelle. Te, seurakunnan äänestäjät päätätte!
Unkarilaisen Vac´- seurakunnan kanssa tapahtuvassa ystävyysseurakunta toiminnassa olen puolisoni kanssa mukana. Elokuussa meille tuli jälleen yksi unkarilainen vajaaksi viikoksi asumaan.

Haluan vaikuttaa seurakunnassa luottamushenkilönä seurakunnan asioihin. Kehittävällä tavalla seurakunnan ja seurakuntalaisten välillä ja vuorovaikutussuhteessa.
Pidän luottamushenkilötyöskentelystä seurakunnassa.
Voin tuoda oman tieto-taitoni seurakunnana ja seurakuntalaisten hyväksi.

Seurakunnan ja seurakuntalaisten vuorovaikutussuhteen kehittämistä ja seurakuntalaisten viestien perille tuominen seurakunnan luottamushenkilöille ja seurakunnan työntekijöille. Uusien seurakuntalaisten saaminen seurakunnan jäseneksi.
Seurakunnan talouden hoitoon pyrin vaikuttamaan mahdollisuuksien mukaan, seuraamalla taloutta aktiivisesti, jotta talous pysyy tasapainossa, sekä vero% pitäminen ennallaan.

Tulen tekemään parhaani seurakunnan ja seurakuntalaisten hyvinvoinnin suhteen. Tavoitteeni on myös, että seurakunta pysyy velattomana.

Lähetä minulle postia osoitteeseen Arvi.Kekalainen@sitoutumattomat.fi