Olen 63 vuotias aviossa oleva nainen Järvenpään Kyrölästä, tarkemmin sanottuna Tanhuniitystä. Järvenpäässä olen elänyt neljäkymmentä vuotta. Koulutukseltani olen diakonissa sekä psykiatrinen sairaanhoitaja. Hoitotyöstä luovuin 13 vuotta sitten tehtyäni sitä 25 vuotta. Sen jälkeen olen hankkinut taiteellista lisäkoulutusta ja keskittynyt pääasiassa sekä koru,-että kuvataiteiluun. Vedän "Hyvä kasvaa Järvenpäässä"-yhteisössä yhteislauluja sekä neulekerhoa. Lisäksi kuulun Pytingin kädentaitajiin ja olen rakentanut neljä näyttelyä Yläpytingin Vintille viimeisen kahden vuoden aikana. Minulle on tärkeää, että ihmiset pääsevät toteuttamaan itseään ilmaisen vapaaehtoistoiminnan kautta. Itsekkin voimaannun laulamisesta ja hyvien ihmisten kohtaamisesta. Innostun herkästi uusista ideoista ja pyrin osan niistä toteuttamaan, mikäli se vain on mahdollista.

Olen toiminut Järvenpään seurakunnan varavaltuutettuna lähes neljä vuotta puoluepoliittisesti sitoutumattomien ryhmästä käsin. Sitoutumattomien omat erilliset kokoukset ovat olleet laaja-alaisesti seurakunnan asioihin keskittyneitä ja niissä on käyty runsasta keskustelua siitä, mikä kulloinkin on parasta päätöksentekoa seurakunnan hyvinvointia ajatellen. Tämä työskentely on ollut kiinnostavaa ja mielelläni sitä jatkaisin.

Diakoniajohtokunnassa olen ollut varajäsenenä ja vuoden verran osallistuin säännöllisesti näihin kokouksiin varsinaisen jäsenen ollessa estyneenä. Diakoniajohtokunnassa käsiteltiin monia tärkeitä ajassa liikkuvia järvenpääläisten avuntarpeita. Verkostoitumisen tärkeys mm kaupungin palvelujen kanssa nousi toistuvasti esille. Diakoniatyö pyrkii tuomaan apua mm niille, jotka jäävät muiden palvelujen ulkopuolelle.

Kiinnostus seurakuntatyötä kohtaan.

Ensimmäinen vaikuttamispyrkimykseni:
Pyrin vaikuttamaan siihen, että seurakunnassa saataisiin toimimaan hengellisten laulujen- ja virsien säännöllisesti toistuvat yhteislaulutilaisuudet vähintään kerran kuukaudessa. Voimaannun itse näistä lauluista ja koen, että ne hoitavat hyvin hengellistä elämääni. Uskon, että useat ihmiset saisivat hengellisten laulujen laulamisesta sekä kuuntelemisesta voimaa arkielämäänsä.

Toinen vaikuttamispyrkimykseni:
Seurakuntalaisten kuulemistilaisuuksien järjestäminen, esim keskustelupenkki kirkkokahvien yhteydessä,

Kolmas vaikuttamispyrkimykseni:
Ihmisten kunnioittaminen