Olen Sari Turunen ja asun mieheni ja tyttäreni kanssa. Olemme asuneet Järvenpäässä 20 vuotta. Aikuinen poikamme on muuttanut omilleen. Iäkäs äitini asuu myös Järvenpäässä ja tuen häntä arjen haasteissa. Tyttäreni omaishoitajana olen ollut reilut kymmenen vuotta. Erityslasten vertaistukiryhmässä käyn tapaamassa toisia erityislasten vanhempia. Epilepsialiiton hyväksi olen tehnyt vapaaehtoistyötä yli 10 vuotta ja siitä olen saanut hopeisen ansiomerkin. Työskentelen Järvenpään varhaiskasvatuksessa lastenhoitajana.

Aikaisempi seurakuntatyö on tullut tutuksi pienellä paikkakunnalla.
Seurakunnassa virallinen työ oli arkistointia. Toimin myös kanslistin, talouspäällikön, kirkkoneuvoston sihteerinä, kirkkovaltuuston sihteerinä ja olin myös suntion sijaisena. Osallistuin myös seurakunnan tiedotustoimintaan. Työnkuva oli hyvin monipuolinen, opettavainen ja mielenkiintoinen.

Nyt on aikaa osallistua seurakunnan toimintaan mm. luottamushenkilönä. Seurakunnan hallinnollisetasiat kiinostavat erityisesti minua.

Mielestäni on tärkeää, että jokaiselle löytyisi jotakin kirkon toimminnoista.

Sydäntä lähelläni on tietysti erityislapset ja -nuoret.
Haluaisin, että Järvenpään seurakunnassa olisi heille suunnattua vapaa-ajan toimintaa.

Kehitysvammaisten nuorten rippileiritoiminta on minusta erittäin tärkeää ja jos tulen valituksi niin haluan tehdä kaikkeni tämä toiminnan turvaamiseksi.

Minulle on myös tärkeää seurakunnan lapsiperheille tarjoama toiminta ja perheiden hyväksi tehtävä työ.

Lapsena asuin Herttoniemessä kirkon vieressä ja siellä oli mukavaa ja antoisaa käydä kirkon eri toiminnoissa mukana. Vieläkin muistan hyvin, askartelukerhon, jumppakerhon, elokuvaillat ja pyhäkoulun.

Tälläisiä myönteisiä kokemuksia haluan olla jakamassa kaikille järvenpääläisille.

Lähetä minulle postia osoitteeseen Sari.Turunen@sitoutumattomat.fi