Olen 48-vuotias kieltenopettaja, töissä yläkoulussa Sipoossa. Järvenpäässä olen asunut 6-vuotiaasta asti, eli melkein paljasjalkainen! Aikuiset lapseni ovat jo muuttaneet kotoa, joten asustelen täällä Loutissa kahden kissan kaverina. Vapaa-ajallani nautin monenlaisesta kulttuurista ja laulan lauluyhtye Lumen Valossa. Olen Järvenpään kaupunginvaltuuston jäsen (vihr.) ja lasten ja nuorten lautakunnan varapuheenjohtaja. Järvenpään seurakunnassa sydäntäni lähellä on erityisesti Ikkuna Palestiinaan -illat, joissa tutustutaan Palestiinan alueeseen monipuolisesti ja tuetaan alueen luterilaisen kirkon toimintaa.

Olen ollut Järvenpään kirkkovaltuuston jäsen kahteen otteeseen: nuorempana 8 vuotta ja nyt viimeiset 8 vuotta, eli yhteensä 16 vuotta. Olen ollut julistusjohtokunnan jäsenenä ja kaksi vuotta kirkkoneuvoston jäsenenä. Olen tällä hetkellä paitsi kirkkovaltuutettu, myös Espoon hiippakuntavaltuuston jäsen. Siinä tehtävässä on nyt toinen kausi menossa, 6 vuotta takana.

Olen kokenut seurakunnan hallintoon osallistumisen mielekkäänä tapana olla mukana seurakunnan toiminnassa. Ajattelen, että on hyödyllistä, että mukana kirkkovaltuustossa on niin nuoria kuin vanhempiakin, kokeneita kuin uusiakin. Silloin päätöksiin tulee monipuolisesti näkemyksiä ja kokemuksia.

Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin tukeminen monipuolisella toiminnalla.

Kansainvälinen diakonia, yhteistyö kumppanuuskirkkojen kanssa.

Yhdenvertainen ja tasa-arvoinen seurakunta kaikille seurakuntalaisille taustasta, sukupuolesta, seksuaalisuudesta, iästä jne. riippumatta.

.

Lähetä minulle postia osoitteeseen Hanna.Graeffe@sitoutumattomat.fi