Vaaliteemat

Kaikille avoin ja elävä kotiseurakunta

Kaikille: Tuemme seurakunnan vahvistumista yhteisönä, jossa on tilaa erilaisille ja eri tavoin ajatteleville järvenpääläisille.

Avoin: Ryhmäämme yhdistää pyrkimys rakentaa avointa kansankirkollista kotiseurakuntaa niin uusille kuin täällä jo pitempäänkin asuneille seurakuntalaisille.

Elävä: Haluamme kehittää seurakuntaamme uudistuvana ja ennakkoluulottomana yhteisönä, joka elää mukana kaikenikäisten ihmisten rinnalla niin Järvenpäässä kuin maailmanlaajuisestikin.

Kotiseurakunta: Kotiseurakunta on kastettujen jäsentensä muodostama yhteisö. Meille on tärkeää, että kotiseurakuntamme hyvä työpaikka työntekijöilleen ja kannustava ja innostava ympäristö vapaaehtoistoimijoille. Huolehdimme siitä, että talous palvelee toimintaa ja on vakaalla pohjalla.